De heemkundevereniging was aangenaam verrast toen Tim den Besten van de Rabobank de cheque van de clubkasactie kwam overhandigen aan onze vereniging.

Koffie checkHij kwam daarvoor naar het nieuwe verenigingsgebouw aan de Julianalaan. Ook de secretaris en de 2e penningmeester waren er bij.

Tijdens een rondleiding door het gebouw, hebben we Tim ook laten zien in welke ruimte de apparatuur gepland is.

Voor de rondleiding en de koffie werd ruim de tijd genomen. Zo langzamerhand werd iedereen toch wel erg nieuwsgierig.

Nadat we eindelijk de cheque in handen kregen, waren we aangenaam verrast door het grote bedrag. Er stond € 1069,82 op. Wij hebben 249 stemmen gekregen, 32 meer dan vorig jaar. Dit geeft ook aan dat de vereniging breed gedragen wordt binnen de gemeenschap.

Wij zullen het geld goed besteden aan de apparatuur die wij willen gaan plaatsen in de audiovisuele ruimte in ons nieuwe gebouw. Hierbij willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft.

check clubkasaktie 2018