Hallo   Click to listen highlighted text! Hallo Powered By GSpeech

Al enkele maanden of misschien wel jaren, was onze website erg slecht te vinden op internet. Zelfs een zoekslag in Google op Heemkundeverenigingsprangcapelle leverde geen resultaten op.

Door onbekende oorzaak was er een fout in de domeinnaam geslopen. Inmiddels is de hele webinhoud overgezet naar de laatste Joomla versie en is er een sitemap aangemaakt die uiteraard is aangemeld bij Google. Ook zijn de SEO (Search Engine Optimization) instelling aangepast en verbeterd. Deze instellingen zorgen er voor dat de website beter wordt gevonden door o.a. Google.
Het heeft allemaal zijn tijd nodig, het gaat niet van de ene op de andere dag maar over een paar weken zal onze website een stuk beter te vinden zijn op het internet.

Netty Waarts

Beeldarchief

150025 220x138Bekijk ons beeldarchief. Hier hebben wij alle "afbeeldingen" die in ons archief staan samengevoegd. Door simpel een woord in te type ziet u alle afbeeldingen waarbij het door u ingetypte woord voorkomt.

Wij zoeken..

wijzoeken02 220x126Regelmatig krijgen wij het verzoek om na te gaan welke personen er op een oude foto staan. Heemkundevereniging Sprang-Capelle heeft de speciale rubriek  "Wij zoeken" geopend. U kunt foto's inzenden en wij plaatsen deze in de rubriek "Wij zoeken..